Mar 2, 2011, 10:46 PM

Магия за обич 

  Poetry
619 0 3

Залез със цвят на малина

се плъзна по прашния гюм...

Глътка рубинено вино,

Капка любовен парфюм,

 

стръкче омайниче, китка

босилек, девичи сълзи...

и самодивска напитка

в гюма от слънце кипи.

 

Щипка от дяволско биле,

капка от еньовски дъжд...

За да не ми се наимаш,

щом си ме вкусил веднъж.

© Румяна Славкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??