2 mar 2011, 22:46

Магия за обич 

  Poesía
620 0 3

Залез със цвят на малина

се плъзна по прашния гюм...

Глътка рубинено вино,

Капка любовен парфюм,

 

стръкче омайниче, китка

босилек, девичи сълзи...

и самодивска напитка

в гюма от слънце кипи.

 

Щипка от дяволско биле,

капка от еньовски дъжд...

За да не ми се наимаш,

щом си ме вкусил веднъж.

© Румяна Славкова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??