7.07.2010 г., 23:43 ч.

Магията на земното привличане 

  Поезия » Философска
822 0 0

1. Дали преди, във някой друг живот,

    пресичали сме пътища житейски?...

     Дали мечтали сме си за любов,

    или оставали сме с теб далечни?...

 

2. А някога, във бъдещ наш живот

    и може би във друго измерение

     ще помним ли за своята любов?...

    ще искаме ли да я изживеем?...

 

3. Дали били сме?... Или някога ще бъдем?...

     Въпросът - хамлетовски ми се струва...

     Добре е с тебе любовта да изживеем,

     защото "утре" може да не съществува...

 

4. ... И "вчера" - също... Само подозираме -

     неясни са ни спомените "оттогава"...

     Но истината е, че винаги остава

      Магията на земното привличане...

 

                                                        1995 г.

© Таня Георгиева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??