2.01.2022 г., 18:28 ч.

Магнетичните очи 

  Поезия » Любовна, Философска
417 0 2

                                 Магнетичните очи

 

 

 

Две красиви сини очи, магнетични,

две искрящи звезди светят в ноща.

Необикновени женски очи, нетипични,

греят в тъмнината, излъчват светлина.

 

На красивото лице те са едно украшение,

от далеч се забелязват, правят впечатление.

Сякаш пленяват, омагьосват мъжките сърца,

проникват дълбоко, дълбоко в тяхната душа!

 

Две красиви, магнетични очи излъчват тъга,

те търсят любимият мъж, търсят Любовта!

На красивото лице сега не грее усмивката,

една усмивка разтопявала ледени сърца!

 

Но в красивите женски очи я има Вярата,

че в света няма само лошо, има и доброта.

Че тя дълбоко вътре е скрита в хората,

но я има, има я в тяхната душа, Доброта!

© Валентин Миленов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??