28.03.2009 г., 14:28 ч.

Магьоснице 

  Поезия » Любовна
1728 0 24

Аз съм цвете в ръцете ти,

вземи и ме разлисти.

Късай от мен венчелистчета,

в тях потърси любов непоискана!

Обичам те!

Не те обичам!

Кой съм!?

Аз - роза червена в дланта ти!

Прегърни ме и ще заболи.

Усети аромата на пролет,

на нежна, лъчиста любов...

Давам живот и убивам,

събуждам - приспивам!

Най-коварният цвят на света,

но кой не иска от мене да бъде убит!?

Аз - роза червена в дланта ти,

на теб оставям се цял!

Разлисти ме, Магьоснице,

докрай разлисти ме!

Обичаш ме!

Не ме обичаш!

Коя си!?

 

 

© Никой Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??