26.10.2007 г., 13:41 ч.

махай се 

  Поезия
657 0 2
Махай се! Не искам да те виждам! Изчезни!
Всичко минало е! Свърши! Забрави!
В дома ни вече ти не си добре дошъл!
Казах да си тръгваш, но как би могъл...
да не оставиш белези по нейната... моята душа?!
Сърцето ми се къса, като гледам как ридае!
Дали още те обича? Да, така е.
Но тя ти каза! Не желае...
да бъде твое бреме!
Тя знае...
Ще й мине...
След време...                             

© Анита Райкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??