късно снощи у гората
имаше купон голям
Шаро го организира
чопнал някакъв салам
всички пукаха юнашки
водка джин какво ли не
и отцепиха се наште
виж ги - мязат на свине
ей го Слончо - трудно ходи
със хобот забит в г..а
и се мъчи да извади
май бутилка от боза
Заю-Баю във несвяст
на природата напук
вместо да набива праз
маа порции суджук
Ежко-Бежко се кокори
няма ни един бодил
к'ви ли снощи ги е вършил
със кого ли се е бил
Прасчо прави се на мъж
явно бе - ще сгази лука
със една паничка ръж
десет бирички опука
група мравки кръвожадни
се събрали на дебат
бивола ли, или слона
по-напред да изядат
а пък Лъвчо под дивана
милия от срам се свил
че Комара на "канадска"
цяла вечер го е бил
ала най си е изпатил
бай ви Марко дългоух
кой ли се е помайтапил
и направил го евнух...
© Томан Томанов Всички права запазени
Според мен Лъвчо е най-закъсал от всички!
Щом не го бива вече,мравките от него да почнат...
Весело!