24.05.2011 г., 15:25 ч.

Май 

  Поезия » Любовна
1008 0 31

 

 

                                  Май

                                                               на П...

                                                                         

                                  Простря килимите си май.

                                  Изви изящна шия макът.

                                  Здравецът опъна ласо

                                  и първите пчели зачака.

                                  Птиците за нещо спорят…

                                  Май е днес едно видение.

 

                                  Цъфтят пак твойте рози 

                                  и увяхват в друго измерение…

 

                                                                                          23.05.2011 г.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??