18.02.2015 г., 10:18 ч.

Май ще трябва да се приближи 

  Поезия » Еротична
758 1 3

След като от себе си свалиха
дрехите, в леглото я положи
той по гръб, загледа я и тихо
заговори; “Прелест моя, може

да те любя в пози най-различни,
но кажи ми, за да си щастлива,
за да бъде всичко хармонично
помежду ни, как желаеш? Диво

да те любя и необуздано
да проникна в тебе, без преструвки
както си по гръб с крака простряни,
или пък гърдите ти с целувки

нежно да помилвам и с език
да терзая голата ти кожа
бавно, неотменно... миг по миг
да те обладавам... или може

да застанеш ти на колене,
аз зад тебе да те взема в плен
и да те прегърна... или не,
може би желаеш върху мен

да застанеш, а под тебе аз
тялото ти да изгарям с устни...
Моля те, кажи ми! Между нас
всичко е възможно!” Тя отпусна

на дланта си лекичко глава
и отвърна; “Всичко е чудесно
както го описваш, но това
няма да се случи много лесно

докато далеч от мен стоиш...
Май е време да се приближиш!”

© Ангел Веселинов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??