4.07.2019 г., 13:40 ч.

Майчина любов 

  Поезия » Оди и поеми
1666 0 0

За тази любов не се говори,

не се доказва и не се спори ... 

Тази любов е завинаги в душата, 

искрена, чиста и безкрайно свята. 

За майчина любов не стигат думи, 

те не могат да опишат благостта, 

с която се оглеждаш в приличащите ти очи. 

Не виждам и не искам друго 

само да се сбъдват неговите мечти.

И давам всичко никога да не го боли, 

и все да се усмихва и все да е щастлив... 

Кой може да опише чувства необятни, 

любов по-силна даже от смъртта, 

защото и някой ден да си отида 

ще обичам рожбата си през света. 

За тази обич не се говори, 

тя е вечно в майчините сърца!

И ако утре трябва да избирам, 

отново да съм майка ще избера! 

© Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??