8.10.2014 г., 23:06 ч.  

Майчината Обич 

  Поезия » Оди и поеми
404 0 0

Как да я поискам? 

 Как да си я взема?

Майчината обич отново да поема.

В сърцето ми винаги ще остане тя,

ще се боря за истинската си мечта.

 

При татко искам да се върна,

и майка със силна обич да прегърна.

Майчината обич,вечно ще я има, 

щом е в моето сърце няма как да я подмина!

 

Майчината обич е нещо върховно.

Майчината обич е нещо духовно.

Никой не ще ми я отнеме, 

дори сърцето ми да вземе!

 

© Никалас Борисов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??