7.05.2007 г., 11:37 ч.

Майка 

  Поезия
552 0 1
                Под нейното крило съм спала
                и обичам я без край,
                искам тя да е безсмъртна,
                искам винаги да е до мен.
                Искам да запазя любовта и,
                искам хиляди неща,
                но от всичко аз най-искам
                на света да изрека две слова.
                ОБИЧАМ ТЕ да изкрещя,
                ти си мойта майка свята!
                
               

© Даниела Данчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??