14.12.2018 г., 14:37 ч.  

Майката на Банев:Синът ми е като Ботев! 

  Поезия » Пародии
635 0 0

"Не плачи, майко, не тъжи,

че станах ази крадец,

крадец, майко, престъпник

и закона наруших.

Но кълни, майко, проклинай

таз черна прокуратура,

че съм немил, недраг.

Сърце, майко, не трае

да гледа Цацаров, че бесней

над моето имущество.

Пътят е страшен и срамен,

аз може да вляза в затвора.

Стигат ми тез обвинения,

че ще каже нявга народа:

"Извърши синът ти престъпления,

престъпления в своя изгода!"

© Георги Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??