30.10.2011 г., 19:23 ч.

Маймунка 

  Поезия
490 0 9

                                                     на моята Мънки

 

МАЙМУНКА

Правя ú закуска,
за обяд - салата руска...
За вечеря със банани
Мънки сладко се нахрани!

Всеки ден я къпя аз -
в банята се киснем час!
Дори и през нощта
под звездите с мен е тя.

Заедно сме всеки ден,
няма да се изоставим!
Аз до нея, тя до мен -
край няма да поставим!

Направих ú "люш-люш",
а сестра ми не рабира:
 - Тя е само плат и плюш!
Аз ú казах, че е жива
и че с нея съм щастлива!

Навън дъждът поспря.
Плюшена маймунке -
хайде на игра!!!

© Ралица Костова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??