27.05.2014 г., 18:48 ч.

Майски дъжд 

  Поезия » Любовна
716 2 20

Майски дъжд

 

 

От някъде над мен ръми,

дали не са сълзите ти...

Разкъсвам хиляди тъми,

за да съм там - в очите ти.

 

 

Знам - пак успях да те раня,

мълчиш и стигам те едва.

Омръзнах си и се виня,

но какво... какво от това...

 

 

Отново ще съм хубава,

в косите с вятър и лъчи...

За чар и малко палава,

дори небето да ечи.

 

 

Ела, дано не те боли,

да легнем в мократа трева.

И виж - отново ще вали,

но рози... рози са това...

© Светла Асенова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??