17.02.2019 г., 18:57 ч.

Майстор 

  Поезия » Хумористична
1067 1 2

Майстор Делко къща грáди

от година и полвина.

Няма знайте изненади,

той работен е за трима.

 

Тухла сложи,после втора,

пак ги мери, пренарежда.

Седне малко. Брей умора!

И часовника поглежда.

 

Вади плика със цигари,

бира ледена отпива...

Трябва мисъл тук, другари,

туй не е да плéвиш нива!

 

Да си майстор е изкуство,

бавно, мъчно всичко става.

Трябва мисъл тука, чувство,

който бърза да прощава!

© Хари Спасов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Благодаря, Веси! Да не ти влиза в къщата!🤔😁!
  • Бързата работа, срам за майстора За къде да бърза, човека... Леко и забавно стихче! Поздравления!
Предложения
: ??:??