24.04.2009 г., 21:06 ч.

Макове 

  Поезия » Пейзажна
1078 0 9



Мокри коси
над надежди напъпили
росата разстила,
слънцето с длани
цветчета свенливи погалва.
Копринено
шепнат
листчетата алени,
валс с вятъра
около тях пеперуда танцува.

 

  

  

 


© Ласка Александрова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??