Apr 24, 2009, 9:06 PM

Макове 

  Poetry » Landscape
1077 0 9



Мокри коси
над надежди напъпили
росата разстила,
слънцето с длани
цветчета свенливи погалва.
Копринено
шепнат
листчетата алени,
валс с вятъра
около тях пеперуда танцува.

 

  

  

 


© Ласка Александрова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??