21.09.2011 г., 12:50 ч.

Малка дъждовна импресия 

  Поезия » Пейзажна
838 0 5

 

 

Малка дъждовна импресия

Прихлупи се небето.
С надути бузи вятър летен
едри капки дъжд изпрати 
да напои земята,
разпукана от жажда.
Мокра, босонога - 
разтварям шепи - като дете
да събера в ръце 
дъждовна мимолетна радост. 


10.08.2011г.

© Хрис Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??