Sep 21, 2011, 12:50 PM

Малка дъждовна импресия 

  Poetry » Landscape
839 0 5

 

 

Малка дъждовна импресия

Прихлупи се небето.
С надути бузи вятър летен
едри капки дъжд изпрати 
да напои земята,
разпукана от жажда.
Мокра, босонога - 
разтварям шепи - като дете
да събера в ръце 
дъждовна мимолетна радост. 


10.08.2011г.

© Хрис All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??