17.02.2021 г., 11:50 ч.

Малка, снежна сряда 

  Поезия
288 0 6

Малка, снежна сряда

бяло се усмихва.

На ръба ѝ сядам,

без да искам кихвам.

 

Чудя ѝ се много,

колко ме обича,

преди кратко сбогом

и четвъртък тича.

 

Подари ми всички

весели минути

като бели птички  –

скромни, непрочути.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??