17 февр. 2021 г., 11:50

Малка, снежна сряда 

  Поэзия
234 0 6

Малка, снежна сряда

бяло се усмихва.

На ръба ѝ сядам,

без да искам кихвам.

 

Чудя ѝ се много,

колко ме обича,

преди кратко сбогом

и четвъртък тича.

 

Подари ми всички

весели минути

като бели птички  –

скромни, непрочути.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??