Малка, снежна сряда
бяло се усмихва.
На ръба ѝ сядам,
без да искам кихвам.
Чудя ѝ се много,
колко ме обича,
преди кратко сбогом
и четвъртък тича.
Подари ми всички
весели минути
като бели птички –
скромни, непрочути.
© Милена Френкева Todos los derechos reservados
Благодаря, Георги! Нека всеки ден носи своята неповторима усмивка за нас