Малка вселена са моите чувства,
те са надежда и лъч светлина.
Те като музика, силна и нежна,
идват при мен всяка нощ с любовта.
Те са искрици и пламъци ярки,
блясък от сините морски вълни.
Те са за мене вълшебните думи,
те ти нашепват: „При мен остани!“
Тебе очакват накрая на пътя,
с всяка вълна е по-близо брега.
Само ръце протегни и обичай,
всичко за мен промени във света!
Просто побързай, аз искам те вече,
знам нереални са всички мечти!
Времето тайно за мене изтече…
И със сърцето обичай ме ти!
Мария Мустакерска
© Maria Mustakerska Всички права запазени