8.01.2008 г., 8:26 ч.

Малката красавица 

  Поезия » Друга
816 0 2
Малката красавица

" ... Как трудно е сред бурени да бъдеш цвете..."
За Хати...

Сред бурени растеше цвете,
цъфтеше по-красиво ден след ден
и с двете си листа -  ръцете
докоснеше ли, взимаше във плен.

И всяка сутрин с красотата на зората
милваше сърцето ми с лъчи.
и може би вдъхновена от росата,
гледаше със влажните очи .

Слънцето е нейната усмивка,
даряваща любов и топлота...
Тя може би е най-голямата щастливка ,
защото сърцето й е преливащо от доброта...

2007.08.11
К. С.

© Красимира Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??