5.03.2010 г., 12:42 ч.

Малката русалка 

  Поезия
398 0 0

 

Върви по лунната пътека малката русалка в нощта,

тръгнала да дири щастието в любовта.

Дълъг път я чака, а тъй кратка е нощта.

Бърза устремена към непознати брегове

и нито буря или вятър ще я спре.

Любовта в тънки мрежи  да оплете

и на влюбените по света да раздаде.

 

 

© Димитър Костов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??