Mar 5, 2010, 12:42 PM

Малката русалка 

  Poetry
395 0 0

 

Върви по лунната пътека малката русалка в нощта,

тръгнала да дири щастието в любовта.

Дълъг път я чака, а тъй кратка е нощта.

Бърза устремена към непознати брегове

и нито буря или вятър ще я спре.

Любовта в тънки мрежи  да оплете

и на влюбените по света да раздаде.

 

 

© Димитър Костов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??