2.03.2008 г., 22:53 ч.

малки чудеса 

  Поезия » Друга
599 0 2
не мога да
ходя по вода,
не мога да
лекувам болни,
нито да
възкръсвам
мъртвите,


не мога да
правя такива
чудеса,
не, не мога,


но знаеш ли
какво голямо
чудо е за мен
да не ти говоря
повече от
ден?


© Питър Хайнрих Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??