6.02.2020 г., 17:37 ч.

Малките...големи мечти 

  Поезия » Любовна
552 5 13

Рано е. Малки сме още.

Звездите в небето броим.

Тук съм. В твоите нощи.

Сърцето не иска да спи.

 

Тук си. В моите мисли.

Сънуваш красива Луна.

Виж ме! Нежна и чиста.

Звън на камбана в съня.

 

Шепот. Тичам към тебе.

Съзвездие птиче блести.

Чуй ме! Ехото в мене:

“Обичам теее...” тихо кънти.

 

Рано е. Малки сме нощем.

Звездите в небето броим.

Сънуваш...мечтая все още...

В голяма любов да горим!

© Цветето Б. Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??