2.02.2023 г., 22:10 ч.

Малките неща 

  Поезия » Философска
188 1 0

Ето, идва есента.

Летят листа и падат,

Ухае на земя и сладост,

И е чудна тишина.

И нека не звучи обикновено,

Че всичко е във жълта пелена.

А важно е сърцето да усеща

Магията на малките неща.

Това наистина е невероятно,

Минавайки през цялата съдба,

Изтриват се злините безвъзвратно,

А спомените с най-ярката следа

са всъщност миговете щастие,

Дарени ни от малките неща.

© Мария Николова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??