2.11.2004 г., 13:41 ч.

малко алчно 

  Поезия
877 0 2
Прекрасно бяла! - на небосклона "гряла",
всяка вечер пяла,
и моите мисли завладяла.
Нежно ти шептяла,
и сърцето ми незнайно как си завладяла...

Прекрасно бяла! - до мен за малко бе се спряла,
а живота ми черен промени,
но на сив го преобъра ти,
изпълнен с безнадежднте мечти...

Прекрасно бяла! Прекрасно бяла!
Сърцето ми за теб тъпти,
сърцето в моите гърди,
и душата продалжава да пламти,
а пожара в мен ще ме изгори...

Прекрасно бяла - обичам те!!!
Обичам те, това помни...
И за мен си спомняи ти...

© Каруцар Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • благодаря за отценката радвам се че всепак на някой му е харесало
  • прекрасно е, и се надявам и музата ти да е на същото мнение, защото иначе губи, има една голяма 6
Предложения
: ??:??