14.08.2013 г., 21:27 ч.

Малко лично за моето Аз 

  Поезия » Бели стихове
912 0 4

Дали се усмихвам често?
  - Че аз постоянно съм усмихната!
Истинска ли ми е усмивката?
  - Ами,  не знам! Свикнах с маската и не се замислям кога е истинска и кога не!
Дали плача?
  - Няма същество на земята, което да не го прави! Някои го правят от мъка, други от радост, трети от инат... а аз от сърце - само и единствено тогава!
Защо?
  - Защото, само истинската сълза има неописуема стойност пред всичко друго!
Мразя ли?

  - Да! Лъжата, чувството за собственост и надменното поведение!
Дали мога да обичам?

  - Разбира се! Аз съм жена!
Дали мога вечно да обичам?

  -  Естествено! Връзката между майка и дете е вечна!
 

© Деница Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Дали можеш да виждаш?
    Дали можеш да чувстваш?
    Дали можеш да прощаваш?
    Дали можеш да можеш?
    Дали показваш, че обичаш?
    ...
  • Благодаря Sanvali
    Toxin, ако трябва ще редактирам категорията за мен няма никакъв проблем.
  • Това се е направо за Философска Харесаха ми размислите ти!
  • Не знам защо си избрала тази категория.
Предложения
: ??:??