Дали се усмихвам често?
- Че аз постоянно съм усмихната!
Истинска ли ми е усмивката?
- Ами, не знам! Свикнах с маската и не се замислям кога е истинска и кога не!
Дали плача?
- Няма същество на земята, което да не го прави! Някои го правят от мъка, други от радост, трети от инат... а аз от сърце - само и единствено тогава!
Защо?
- Защото, само истинската сълза има неописуема стойност пред всичко друго!
Мразя ли?
- Да! Лъжата, чувството за собственост и надменното поведение!
Дали мога да обичам?
- Разбира се! Аз съм жена!
Дали мога вечно да обичам?
- Естествено! Връзката между майка и дете е вечна!
© Деница Все права защищены
Дали можеш да чувстваш?
Дали можеш да прощаваш?
Дали можеш да можеш?
Дали показваш, че обичаш?
...