21.02.2013 г., 18:07 ч.

Малко по-различно 

  Поезия » Любовна
583 0 0

 Малко по-различно

 

Лошо правим, че така по детски се лигавим.
Нищо няма да ни стане, ако пренебрегнем егото за малко.
На каквото си постелим - на него секс ще правим,
защото на никой не му пука за връзката ни и това е жалко.
На себе си нямам вяра, така че за теб не остана,
но такъв е животът ми - сладко-скептичен.
А сърчицето ми прощава, но кърви от чисто нова рана
и не се учудвай, ако от днес тупти малко по-различно.
Не го приемай лично, това е чиста проба опит.
Сега разбираш колко съм чувствителен и мнителен, нали...
Отвън съм гладиатор, но в мен живее малък хобит
и май с тъжния ми поглед на него сме се метнали.
Малко по-различни сме сега, сменят се лъжа с шега...
... но има здрава връзка помежду ни, макар захабена от проблемите.
И ни цупят малките неща, като малките деца,
но се бием в гърдите, че "Обичам те" ни е решение. Обичам те!

© Михаил Попов Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??