11.06.2008 г., 11:00 ч.

Малко вяра 

  Поезия » Любовна
577 0 2
Аз тази нощ до тебе ще остана,
ще бъда тиха, нежна и добра,
макар да ме боли таз тежка рана,
от измамите която в сърцето ми се не побра.

Ще ти говоря, за да не заспиваш,
ще милвам твойте коси,
ще ти помогна истините да откриваш
и да сбъднеш всичките мечти.

В тази нощ до мене остани,
да забравим всяка изневяра,
заедно ли сме, не може никои ни рани,
да имаме в мечтите малко вяра.


                                           10.06.08г
                                            20:23ч

© Надежда Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??