3.03.2011 г., 22:49 ч.

Малък Червен Петел 

  Поезия » Любовна
842 0 0

Аз съм малкият червен петел,
аз те будя сутрин,
ти ме виждаш и откачаш,
малкият червен петел,
гребенът ми е отличен,
червените пера са ми в стила,
като пуяк съм отворен, гледай ме и отречи,
кокошките откачат, когато скоча върху тях.
Малкият червен петел,
жена ти е самотна,
всяка вечер плаче за любов,
аз винаги влизам, през малката врата,
и показвам любовта,
малкият червен петел,
не се страхува от секири,
той ги чупи с твърдия си врат,
петелът никога не бърка,
петелът винаги е млад...

© Атанас Къшев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??