28.09.2010 г., 21:38 ч.

Мама те иска за себе си, сине 

  Поезия » Философска
804 0 14

Мама те иска за себе си, сине.

Хайде, върви – без да спираш!

Не се обръщай,

преди да преминеш

възрастта, за да разбираш...

Аз ще остана с твоите снимки...

(е, тях делихме поравно...)

Все едно... все едно, че те има...

при мен... Не е ли забавно?

А сега върви... върви...

Да не зърнеш

насълзените ми очи...

Но... ако все пак се обърнеш...

моля те...

поне ти не плачи...

 

 

© Георги Ванчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??