19.07.2022 г., 11:20 ч.

Мамо, поезия и музика вървят ръка за ръка! 

  Поезия
156 1 0

„Мирела“, мамо,
е име, в което са
слети три (с)тона

 

от (с)тоновата
стълбица - „ми“, „ре“ и „ла“,
и които, щом

 

ги изпеем, се
получава небесна
пренезабрава!

 

...................................................

 

Поезия и
музика, мамо, вървят
ръка за ръка!

 

...................................................

 

И още нещо,

мамо! - „Мирела“ е и

„Мир, ела!“, нали?!...

© Стоян Минев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??