16.06.2010 г., 15:17 ч.

Маргарити 

  Поезия » Любовна
446 0 2

МАРГАРИТИ

 

Момиче малко

по маргаритка срича:

- Обича ме, не ме обича...

Когато срещна Маргарита...

- Обича ме!

- Не ме обича!

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??