2.11.2013 г., 17:46 ч.

Маргаритки 

  Поезия » Бели стихове
1380 0 0

“Хвани ме здраво тук и сега...

Времето е малко... отива си бързо.

Неусетно те губя...

Играеш си с мен...

Песента е кратка.

Търсиш ме, но не винаги...

Нямаш ме.

Искаш ме. 

Загубих те, но къде?

Късаш цветенцата на маргаритките...

Обичам те!

Не те обичам...!”

© Отрова Кобейн Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??