15.02.2008 г., 19:52 ч.

Мария 

  Поезия
555 0 4

Светъл лъч си в моите очи!

Даряваш светлина

в нощта на мислите ми.

И топлина

в зимата на чувствата ми.

И като цвете освежаваш

стаята на моето съзнание.

 

Светъл лъч си в моите очи!

Слънце в теб живее!

 

14.02.08 г.                                                ( посветено на малката ми сестричка)

© Силвия Йорданова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??