24.03.2009 г., 10:59 ч.

Мартенска работа 

  Поезия » Пейзажна
544 0 4

 Уж настъпи вече пролет,

а осъмнахме със сняг!

Пъпките навред наболи

Марта изненада пак...

 

Но към обед се усмихна!

Бледо слънчице проби.

Вятърът студен притихна.

Дрънн - капчукът затръби...

 

И до вечерта, отчаян,

скри се някъде на хлад.

Всички знаем колко траен

си е мартенският яд...

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??