6.03.2022 г., 10:27 ч.

Мартенски сняг 

  Поезия
253 0 5

Мартенски сняг – неочакван и късен,

зимата иска да върне назад,

без да ме пита, снежинките ръси

с бял, заскрежен от студа, водопад.

 

Нямам въпроси, снегът ми харесва,

още е рано за пролетен старт.

Кичи ме с цвят и с южняка ме сресва,

вече в съня ми събужда се март.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??