6 мар. 2022 г., 10:27

Мартенски сняг 

  Поэзия
201 0 5

Мартенски сняг – неочакван и късен,

зимата иска да върне назад,

без да ме пита, снежинките ръси

с бял, заскрежен от студа, водопад.

 

Нямам въпроси, снегът ми харесва,

още е рано за пролетен старт.

Кичи ме с цвят и с южняка ме сресва,

вече в съня ми събужда се март.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??