29.08.2020 г., 23:31 ч.

Маска 

  Поезия » Свободен стих
332 0 1

Излизаш сутрин,

слънчеви лъчи галят лицето ти,

усмихваш се на всички,

криеш се зад маска...

 

Вървиш по пътя,

мислиш...

Задънена улица.

Подсъзнанието ти се крие.

 

Чуваш разговорите на хората,

отминаваш, чудиш се...

Колко от тях се крият като теб - 

зад маската на ежедневието...

 

 

28.08.2020

© Николина Згуровска Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
  • Ако не бяха маските всичко ще е доста грозно. Хареса ми.
Предложения
: ??:??