Aug 29, 2020, 11:31 PM

Маска 

  Poetry » Free verse
338 0 1

Излизаш сутрин,

слънчеви лъчи галят лицето ти,

усмихваш се на всички,

криеш се зад маска...

 

Вървиш по пътя,

мислиш...

Задънена улица.

Подсъзнанието ти се крие.

 

Чуваш разговорите на хората,

отминаваш, чудиш се...

Колко от тях се крият като теб - 

зад маската на ежедневието...

 

 

28.08.2020

© Николина Згуровска All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
  • Ако не бяха маските всичко ще е доста грозно. Хареса ми.
Random works
: ??:??