6.03.2009 г., 0:59 ч.

Масова пасивизация 

  Поезия » Друга
584 0 0

Сърце, забито на пръчка,
петле, забито на пръчка
и ябълка, забита на пръчка...

Най-лесно ни е да забиваме
на пръчки. Различни пръчки...
Дървени, пластмасови, железни...

Графикът ни за деня,
списъкът с покупки,
списъкът с покани...

Най-лесно ни е да подреждаме
нещата в колонки...
Да се самозаключваме в решетки...

Сега ти пращам е-mail,
а преди бих ти пратила гълъб...

Колко сме изгубени
в масовата си пасивизация...

© Нямам Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??