28.09.2009 г., 1:40 ч.

Мастилено 

  Поезия
483 0 2

 

С омастилени пръсти те докосвам.
Разливам се, по-синя от думите,
изписани под клепачите ми.
По връхчетата им любов танцува,
хартиеното ми сърце се свива и тупти.
С омастилени пръсти те накъсвам,
за да те взимам бавно и по малко.
На ивици и завъртулки се обичаме
и със отворени очи сънуваме се плахо.
С омастилени пръсти те изпращам.
С омастилени половин сълзи…
Мастилото ми тази вечер друг ще гали,
не теб, а бледия прозрачен лист…

 

 

© Натали Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??