23.10.2012 г., 11:13 ч.

Мастило 

  Поезия » Любовна
449 0 7

 

                                    

                                    ***

                      

                         Полунощ е и небето

                         взривява ярките звезди.

                         Потича звездното мастило,

                         любовни стихове реди...

 

                         В нощ такава ме вземи.

                         В звезден прах ме превърни...

                       

                     

 

                                             22.10.2012 год.

© Радка Миндова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??