28.07.2019 г., 16:24 ч.  

Мастило за мисли 

  Поезия » Друга
506 7 7

На раздяла нищо не искам.

Дай ми само мастило за мисли,

мисълта за теб да задраскам 

                               с дебели черти.

Но утрото преди да се разсъмне,

на безсънието в прегръдката бездънна

осъзнах не мога да изтрия

на сърцето паметта.

Мога само мисълта за тебе

да зачеркна върху белите листа.

Затова на раздяла

аз нищо не искам.

Нито вече мастило за мисли.

© СК Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??